Online bestellen voor 2 euro per dag

Ontvang van al uw klanten eenvoudig de bestellingen via uw eigen website om bestellingen te laten bezorgen en of afhalen. Kies voor een betrouwbaar systeem, zonder opstartkosten of de verplichte afname van printers of computers. Ontvang bestellingen op uw smartphone, tablet of pc.  

Bezorgen in uw postcode-gebied
Afhalen bij uw winkel
of kies voor allebei

 

Een eigen website volledig in de stijl van uw bedrijf. Biedt een selectie van uw producten aan die geschikt zijn om te laten bezorgen, selecteer specifieke tijden waar binnen bestellingen kunnen worden geplaatst of afgehaald of combineer een van de vele mogelijkheden. 

Betalingen via Ideal

Klanten kunnen de bestelling via uw website direct betalen via iDeal. Gemakkelijk vanuit hun eigen bank app. Deze bedragen worden door Mollie super snel uitbetaald op uw eigen rekening. Natuurlijk is het aanbieden van contante betaling of pinnen in de winkel ook een mogelijkheid 

Veilig in onzekere tijden

Door de verkoop van uw producten te verplaatsen naar online beperkt u de aanwezigheid in uw vestiging zonder volledig te hoeven sluiten. Bestellingen kunnen op vaste tijden worden afgehaald of zonder contact bezorgd aan de deur.  

Snel online

In deze crisistijden is afwachten geen optie. Binnen 2 dagen staat uw systeem online en kunnen de eerste bestellingen geplaatst worden. Het menu en de voorraad kunnen zelf worden beheerd of worden uitbesteed aan cdsigns. Bij vragen staan wij altijd voor uw klaar.

Betaalmogelijkheden

Contactloze betalingen 

Waarborg de veiligheid van uw klanten en medewerkers door het fysieke contact tot een minimum te beperken, met oog voor uw bedrijfsvoering. Er is een diversiteit aan betalingsmogelijkheden:

iDeal

Contant bij afhalen

Pinnen bij afhalen of bezorging

Snel aan de slag

Binnen 2 dagen online

Neem geheel vrijblijvend contact met cdsigns op of vul direct het registratieformulier in.